Menu
EUR

Hoe ziet een krul knipafspraak eruit?

Jouw krullen zijn onze zorg en dat zul je ervaren in onze CC1 krullenkapper in Velp, bij Arnhem.
Wij nemen alle tijd voor jou en voor jouw krullen en zullen onze expertise gebruiken om jouw weer te laten stralen.

Intake - wij nemen de tijd voor je!

Tijdens een eerste afspraak wordt er een intake gesprek met je gevoerd en een analyse van je krul ondernomen. Wij willen je krullen leren kennen, begrijpen, maar ook zeker je wensen bespreken zodat jij helemaal happy onze CC1 krulknipsalon verlaat.

Wat wij belangrijk vinden om te weten voordat er geknipt gaat worden:

Etc, maak vooral je wensen kenbaar.

De behandeling/ knipbeurt

Bij ons in de salon knippen wij drie verschillende krulknip technieken omdat iedere krul anders benaderd en behandeld dient te worden.
Of je nu Europees, Black hair, Afro hair of mix curls hebt, wij omarmen iedere krul. Waarom, omdat krullend haar onze passie is. Iedere krul is anders en dat maakt ons vak zo ontzettend mooi. 

1. Droogkniptechniek d.m.v. roosjes - CC1 level II
2. Vochtig knippen met de CC1 krulknip techniek voor een prachtige mooie volume - CC1 level I
3. Curl By Curl Cutting - Droog je krul knippen nadat de styling is ondernomen - CC1 level III

Samen, maar vooral jij bepaald hoeveel er van je lengte af geknipt mag worden.Uiteraard weten wij als geen ander hoe frustrerend het is als je krullen tekort worden geknipt. Dit gebeurd op droog haar en het voordeel daarvan is dat het nooit korter wordt dan wat wij samen hebben besproken.

Na het knippen volgt er een treatment

In onze salon werken wij met de CG proof producten van Curls Control. De Curly gril methode kennen wij uit ons duimpje. Tijdens het verzorgen van je krullen nemen wij je stap voor stap mee in de curlygirl methode. Mocht je hier geen behoefte aan hebben vertellen wij je alle in en outs over de verzorging om thuis ook je krullen optimaal te kunnen bedienen.

Product inbrengen

Zoals wij al aangaven werken wij met de producten van Curls Control tijdens onze behandelingen. Deze professionele kwaliteit producten verzorgen ook echt je krullen en dragen bij aan het herstel van beschadigd haar. Uiteraard nemen wij je tijdens de treatment helemaal mee in alle tips & tricks.

Wij leggen iedere stap uit die we doen, en beantwoorden graag jouw vragen. Wij willen dat wanneer jij de volgende dag zelf je krullen wil doen, jij je krullen volledig begrijpt en zelf je krullen onder controle hebt.

Onze salon is gevestigd op Markweg 13e, te Velp (bij Arnhem)

 

 

 

 
AFSPRAAK – The WOW Factory
 
 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!